Reconeixement del club a Sidreria Mooma de l’Empordà per la seva trajectòria i els valors empresarials vinculats al territori i la sostenibilitat, projectant una economia circular.

Divendres els membres del Rotary Club Costa Brava vam gaudir d’una jornada plena d’experiències, de coneixement, gastronòmiques i culturals al cor de l’Empordà. La visita va incloure un recorregut guiat a la sidreria Mooma, seguit d’un àpat km.0

Mooma, com a pionera en la producció de sidra a Catalunya, ha rebut un reconeixement de primer ordre al prestigiós certamen Saló Internacional de les Sidres de Gala (SISGA), celebrat l’octubre de 2023, amb un total de tres guardons.

Vam tenir l’oportunitat de conèixer de primera mà el procés de producció de la sidra catalana i d’aprofundir en els detalls de la seva història i tradició.

Aquesta experiència va ser no només una oportunitat per aprofundir en la cultura gastronòmica local, sinó també per compartir moments d’amistat i convivència entre els membres del club. El Rotary Club Costa Brava continua compromès amb l’exploració i la promoció de les riqueses culturals i gastronòmiques de la regió, mentre fomentem la companyonia i la cooperació entre els membres.