Ahir al Club Rotary Costa Brava vam rebre la visita del Dr. Xavier Pérez, gerent de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, i Dolors Bosch, responsable de Comunicació.
Ens van presentar el projecte de construcció del nou centre de dia i hospital de dia “La Porxada” de Palamós Gent Gran, adreçat a les grans persones i famílies del Baix Empordà.
Per aquest motiu s’ha iniciat una campanya de micromecenatge i col·laboracions que dóna el tret de sortida el pròxim 16 de setembre amb un sopar solidari de gala al Mas del Vent, i que comptarà amb la participació de cuiners de renom de l’Empordà.
Us presentem el 1r Sopar Solidari Gent Molt Gran 2022! Consulta’n tota la informació a la nostra web.
Ayer en el Club Rotary Costa Brava recibimos la visita del Dr. Xavier Pérez, gerente de Servicios de Salud Integrados del Baix Empordà, y Dolors Bosch, responsable de Comunicación.
Nos presentaron el proyecto de construcción del nuevo centro de día y hospital de día “La Porxada” de Palamós Gent Gran, dirigido a las grandes personas y familias del Baix Empordà.
Por este motivo se ha iniciado una campaña de micromecenazgo y colaboraciones que da el pistoletazo de salida el próximo 16 de septiembre con una cena solidaria de gala en el Mas del Vent, y que contará con la participación de cocineros de renombre del Empordà.
¡Os presentamos la 1a Cena Solidaria Gente Muy Grande! Consulta toda la información en nuestra página web.