Aquest cap de setmana, s’ha celebrat la primera trobada de l’equip de bàsquet Somnis amb altres equips de la província de Girona. Somnis forma part del Club Esportiu de Bàsquet de Palamós i està format per nois i noies de centres que terballen per la igualtat de drets i oportunitats de les persones amb discapacitat. Aquesta trobada només representa un esdeveniment esportiu, sinó un pas més cap a la inclusió, la connectivitat i el suport mutu entre joves amb passions compartides.

L’equip Somnis no tan sols és un grup de jugadors, sinó una família que encarna valors com l’esperit esportiu, la determinació i la solidaritat. Estem emocionats de ser patrocinador de l’equip i de veure com aquesta iniciativa, que va néixer amb l’objectiu de brindar oportunitats esportives a tots, s’ha consolidat i ha donat lloc a aquesta memorable trobada.

A través del nostre patrocini continu i compromís amb aquest equip extraordinari, aspirem a continuar promovent la inclusió, l’esport comunitari i la creació de relacions significatives. Agraïm als membres de l’equip, als seus entrenadors i a tots els involucrats per la seva dedicació i passió en aquest viatge compartit.