L’equip Somnis del Club Esportiu Palamós amb la col·laboració d’El Trampolí i altres participants, apadrinat pel Rotary Club Costa Brava, s’ha proclamat recentment guanyador de la lliga de bàsquet d’esport inclusiu del Consell Esportiu. N’estem molt orgullosos, ja que és un gran exemple de superació, treball en equip i inclusió, valors que promovem des del nostre club.

Ahir, els membres de l’equip Somnis van ser rebuts amb honors a la Sala Noble de l’Ajuntament de Palamós. En l’acte, el sr. Lluís Puig i Martorell, alcalde del municipi, va oferir un parlament emotiu, destacant l’esforç i la dedicació dels jugadors i entrenadors. Josep Coll, Regidor d’Esports, juntament amb l’equip tècnic, també va ser-hi presents per felicitar-los i reconèixer el seu èxit.

Aquest reconeixement no només és un triomf esportiu, sinó també una victòria per a la inclusió i la igualtat d’oportunitats en l’esport. Des del Rotary Club Costa Brava, estem orgullosos de l’equip Somnis i del Club Esportiu Palamós que desenvolupa un gran treball amb el seu President Joan Antoni Hueso al capdavant i l’entrenadora de l’equip, la Cari Nicolas.

Felicitats a tots els jugadors, entrenadors i a totes les persones que han fet possible aquest èxit!