Des del Rotary Club Costa Brava, ens plau compartir el nostre orgull i satisfacció per haver participat i acompanyat l’equip Somnis en la seva emotiva presentació dels equips del Club Esportiu Palamós.

Prèviament a la presentació, vam fer una aportació que va contribuir al manteniment i desenvolupament continu del projecte Somnis. Aquest suport econòmic és una manera tangible de reafirmar el nostre compromís amb aquest admirable projecte i amb la missió més àmplia de fomentar una comunitat més inclusiva.

Volem expressar el nostre reconeixement a l’entitat El Trampolí per la seva dedicació i a tots els membres de l’equip Somnis per la seva inspiradora determinació. La unió entre el Rotary Club Costa Brava, El Trampolí i el Club Esportiu Palamós representa una força comunitària que ens guia cap a un futur més ric en diversitat i comprensió.

Estem emocionats amb el que el futur reserva per a aquesta col·laboració i esperem continuar donant suport i acompanyant els projectes extraordinaris com l’equip Somnis.