Una emocionant experiència al Rotaracts amb el Rotary Club Costa Brava!

El passat dissabte 15 de juliol, des del Rotary Club Costa Brava, vam participar en un esdeveniment especial, el Rotaracts. On es va dur a terme el traspàs de collars al districte 2202 i es va presentar al nou Representant Districtual de Rotaract (RDR): Pau Boix Arxé, del Rotaract Barcelona 92. A més, també es va realitzar el canvi de collars dels Rotaracts pertanyents al Rotary Club de Sant Cugat del Vallès, Rotary e-club del Mediterràni, Rotary Club de Barcelona 92 i Rotary Club de Barcelona Alba.

Va ser un moment d’emoció i companyonia, on el nou RDR, Pau Boix, ens va presentar el seu equip districtual i ens va mostrar el seu entusiasme i compromís per dur a terme projectes de creixement durant el pròxim any. En aquest esdeveniment, comptem amb la presència de la governadora electa, Montse Moral, i la delegada districtual de la província de Girona, Anita Haberkorn, així com representants de diversos clubs rotaris. De la nostra demarcació, vam ser presents el Rotary Club Banyoles i el Rotary Club Costa Brava.

L’acte va tenir lloc a l’encantador restaurant ucraïnès KORCHMA RODYNA, ubicat a Barcelona, i es va caracteritzar per una atmosfera solidària a favor d’una causa noble. Gaudim de la deliciosa gastronomia i els costums del país, cosa que va fer de la vetllada una experiència veritablement única.

Estem agraïts per haver compartit aquest entranyable moment amb un equip de Rotaracs altament compromesos. L’esperit de servei i la dedicació a millorar les nostres comunitats són els pilars fonamentals de Rotary Club Costa Brava i estem ansiosos per continuar treballant plegats per generar un impacte positiu al món.

Enhorabona a Pau Boix Arxé i a tot l’equip districtual per aquest nou capítol ple d’ambició i projectes inspiradors!

¡Una emocionante experiencia en el Rotaracts con el Rotary Club Costa Brava!

El pasado sábado 15 de julio, desde el Rotary Club Costa Brava, participamos en un evento especial, el Rotaracts. Donde se llevó a cabo el traspaso de collares en el distrito 2202 y se presentó al nuevo Representante Distrital de Rotaract (RDR): Pau Boix Arxé, del Rotaract Barcelona 92. Además, también se realizó el cambio de collares de los Rotaracts pertenecientes al Rotary Club de Sant Cugat del Vallès, Rotary e-club del Mediterráneo, Rotary Club de Barcelona 92 y Rotary Club de Barcelona Alba.

Fue un momento de emoción y camaradería, donde el nuevo RDR, Pau Boix, nos presentó a su equipo distrital y nos mostró su entusiasmo y compromiso para llevar a cabo proyectos de crecimiento durante el próximo año. En este evento, contamos con la presencia de la gobernadora electa, Montse Moral, y la delegada distrital de la provincia de Girona, Anita Haberkorn, así como representantes de diversos clubes rotarios. De nuestra demarcación, estuvimos presentes el Rotary Club Banyoles y Rotary Club Costa Brava.

El acto tuvo lugar en el encantador restaurante ucraniano KORCHMA RODYNA, ubicado en Barcelona, y se caracterizó por una atmósfera solidaria en favor de una noble causa. Disfrutamos de la deliciosa gastronomía y las costumbres del país, lo que hizo de la velada una experiencia verdaderamente única.

Estamos agradecidos por haber compartido este entrañable momento con un equipo de Rotaracs altamente comprometidos. El espíritu de servicio y la dedicación a mejorar nuestras comunidades son los pilares fundamentales de Rotary Club Costa Brava y estamos ansiosos por seguir trabajando juntos para generar un impacto positivo en el mundo.

¡Enhorabuena a Pau Boix Arxé y a todo el equipo distrital por este nuevo capítulo lleno de ambición y proyectos inspiradores!