Ahir, va tenir lloc la ponència informativa “Pòlio i Post pòlio. Situació actual”, de la mà d’en Carles Fontcuberta i organitzada pel Rotary Club Costa Brava.

Carles Fontcuberta, metge internista, especialista en gestió sanitària, membre de Rotary i responsable del Comitè Post Pòlio del Districte 2202 va posar en relleu la tasca desenvolupada per Rotary en l’erradicació de la Pòlio al món i la necessitat de conèixer des dels serveis d’atenció primària la simptomatologia de la Post Pòlio que permetin un millor diagnòstic a la situació actual de les persones que van estar afectades per Pòlio.

Durant la ponència, es van abordar qüestions fonamentals sobre aquesta malaltia, així com els reptes que encara s’han de superar per erradicar completament la pòlio en tot el món, prenent especial rellevància en síndrome “Post Pòlio“.

Vam tenir l’oportunitat de compartir amb els professionals sanitaris dels Serveis Integrats del Baix Empordà SSIBE la situació de present i futur i escoltar el testimoni d’un pacient afectat per la Post Pòlio .

L’esdeveniment va ser molt interessant. Moltes gràcies a tots qui vau assistir-hi pel vostre interès i participació.