Avui hem gaudit d’un dinar amb la ponència de Xavier Saltor.

Nascut el 1977 va estudiar enginyeria informàtica, però amb 21 anys va entrar al cos de bombers de la Generalitat, i va estar als parcs de Roses, Llançà, St Celoni i Granollers.
No només és instructor del cos de bombers, sinó que també es va treure la llicència de pilot comercial d’helicòpter i, posteriorment, va entrar a l’empresa privada Talf Helicòpters (actualment anomenada Eliance), assistint en les ajudes sanitàries a la policia i en rescats. El 2020 va passar a ser el directiu de l’empresa, compaginant la feina de guàrdies de pilot amb la direcció del negoci.

Com a anècdota, ens ha explicat que la seva mare, l’Àngels Puig, anteriorment havia cantat en vàries festes del club.
Des del Rotary Club Costa Brava volem agrair per una vetllada tan interessant i entretinguda.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

Hoy hemos disfrutado de un almuerzo con la ponencia de Xavier Saltor.

Nacido en 1977 estudió ingeniería informática, pero con 21 años entró en el cuerpo de bomberos de la Generalitat, y estuvo en los parques de Roses, Llançà, St Celoni y Granollers.
No solo es instructor del cuerpo de bomberos, sino que también se sacó la licencia de piloto comercial de helicóptero y, posteriormente, entró en la empresa privada Talf Helicópteros (actualmente llamada Eliance), asistiendo en las ayudas sanitarias a la policía y en rescates. En 2020, pasó a ser el directivo de la empresa, compaginando el trabajo de guardias de piloto con la dirección del negocio.

Como anécdota, nos ha explicado que su madre, Àngels Puig, anteriormente había cantado en varias fiestas del club.
Desde el Rotary Club Costa Brava queremos agradecernos por una velada tan interesante y entretenida.