Ahir vam iniciar les trobades de coneixement empresarial i valors del nou any rotari, amb la ponència sobre “Gestió hospitalària” les Agrupacions d’Interès Econòmic (AIE) i el model de cooperació entre entitats.

Amb Miquel Ortega, Director de serveis hospitalaris d’hoteleria, ens endinsem en la seva enriquidora trajectòria personal i professional, que ha culminat al fascinant món de la gestió hospitalària i com el model de les AIE han configurat un projecte d’èxit al sector, transformat el servei de salut i optimitzant recursos.


Ayer iniciamos los encuentros de conocimiento empresarial y valores del nuevo año rotario, con la ponencia sobre “Gestión hospitalaria” las Agrupaciones de Interés Económico (AIE) y el modelo de cooperación entre entidades.

Con Miquel Ortega, Director de servicios hospitalarios de hotelería, nos adentramos en su enriquecedora trayectoria personal y profesional, que ha culminado en el fascinante mundo de la gestión hospitalaria y como el modelo de las AIE han configurado un proyecto de éxito en el sector, transformado el servicio de salud y optimizando recursos.