Acte de benvinguda de nous rotaris

📅 Data: 5 de març
🕐 Hora: 13:30 a 16 h
🏨 Lloc:l’Hotel Barcarola, S’Agaró
🍽️ Preu: 25€ (dinar inclòs)

Amb la ponència “Pòlio i post pòlio. Situació actual”, a càrrec d’en Carles Fontcuberta; Metge internista, management sanitari, membre de Rotary i responsable del Comitè Post Pòlio del Districte 2202.

 

Avui, el Rotary Club Costa Brava ha tingut el plaer d’acollir 4 nous membres amb una càlida benvinguda, reforçant així els nostres llaços de companyonia i servei comunitari. En una trobada emocionant celebrada a l’Hotel Barcarola, a S’Agaró, hem donat la benvinguda a aquests nous membres amb entusiasme i compromís amb la nostra missió rotària.

A més d’aquesta festiva ocasió, hem tingut el privilegi d’escoltar una ponència impactant sobre la pòlio i el seu impacte actual, a càrrec d’en Carles Fontcuberta (metge internista, management sanitari, membre de Rotary i responsable del Comitè Post Pòlio del Districte 2202). Ha proporcionat una visió detallada sobre la situació actual de la pòlio i els esforços per combatre-la.

L’esdeveniment també ha comptat amb la visita del Rotary Club de Girona, ha estat una oportunitat per unir-nos com a comunitat rotària, intercanviar idees i inspirar-nos mútuament per aconseguir un impacte positiu en les nostres comunitats locals i globals.

Estem emocionats de veure com els nous membres enforteixen el nostre club amb el seu entusiasme i dedicació, i com continuem treballant junts per fer del món un lloc millor per a tothom.

Moltes gràcies a tots els participants i ponent d’avui, així com a l’Hotel Barcarola per acollir-nos en aquesta jornada memorable.