Pilar Arxé agafa les regnes del Rotary Club Costa Brava.

Avui celebrem el canvi en la presidència del club. Josep Collell, president sortint, cedeix les regnes a Pilar Arxé com a nova presidenta electa, en una cerimònia que té lloc a l’Hotel Barcarola (20h).

L’acte ha comptat amb l’actuació musical de Neus Mar, així com els parlaments de Rafael Mendieta Fiter (com a macer del club), Josep Collell Roura (com a President sortint), Pilar Arxé Fonalleras (com a Presidenta entrant) i Montse Moral, del Rotary Club Sant Cugat (com a Governadora Electa del Districte 2202).

Pilar Arxé toma las riendas del Rotary Club Costa Brava.

Hoy celebramos el cambio en la presidencia del club. Josep Collell, presidente saliente, cede las riendas a Pilar Arxé como nueva presidenta electa, en una ceremonia que tiene lugar en el Hotel Barcarola s’Agaró (20h).

El acto ha contado con la actuación musical de Neus Mar, así como los parlamentos de Rafael Mendieta Fiter (como macero del club), Josep Collell Roura (como Presidente saliente), Pilar Arxé Fonalleras (como Presidenta entrante) y Montse Moral, del Rotary Club Sant Cugat (como Gobernadora Electa del Distrito 2202).