Una jornada meravellosa a l’Open Water de Platja d’Aro!

Dissabte passat, el nostre equip de Rotary Club Costa Brava es va submergir en una emocionant experiència a l’Open Water de Platja d’Aro.

Com a col·laboradors d’aquest esdeveniment increïble, no només hi vam ser presents, sinó que també vam donar suport amb el nostre grup de voluntaris i suport a la logística de l’esdeveniment.

Va ser un dia ple d’emoció i passió per l’esport aquàtic, on nedadors de tot el món es van desafiar a ells mateixos a les aigües cristal·lines de la Costa Brava.

Aquests esdeveniments no només promouen l’activitat física i la salut, sinó que també fomenten la unió i la solidaritat a la nostra comunitat. Ens enorgulleix ser part d’aquesta experiència i continuar donant suport a causes que ens uneixen.

Gràcies a tots els que van fer possible aquest dia memorable!

¡Una jornada maravillosa en el Open Water de Platja d’Aro!

El pasado sábado, nuestro equipo de Rotary Club Costa Brava se sumergió en una emocionante experiencia en el Open Water de Platja d’Aro.

Como colaboradores de este increíble evento, no solo estuvimos presentes, sino que también brindamos apoyo con nuestro grupo de voluntarios y soporte en la logística del evento.

Fue un día lleno de emoción y pasión por el deporte acuático, donde nadadores de todo el mundo se desafiaron a sí mismos en las aguas cristalinas de la Costa Brava.

Este tipo de eventos no solo promueven la actividad física y la salud, sino que también fomentan la unión y la solidaridad en nuestra comunidad. Nos enorgullece ser parte de esta experiencia y seguir apoyando causas que nos unen.

¡Gracias a todos los que hicieron posible este día memorable!