Avui hem reprès l’activitat del club després de les festes nadalenques amb una trobada molt interessant i adient dedicada a les plantes medicinals. Ha estat conduïda pel destacat ponent Josep Lluís Berdonces: metge, professor i especialista en plantes medicinals. El seu coneixement profund i la seva passió per aquest àmbit ens ha donat una visió única sobre la utilitat, preparacions bàsiques i investigació mèdica d’aquest fascinant món.

Aquest esdeveniment ha estat una oportunitat per aprendre sobre les propietats de les plantes medicinals, moltes de les quals es troben en el nostre entorn, i compartir coneixements i experiències amb altres amants de la salut de la mà de la natura. La fitoteràpia, els beneficis de les plantes medicinals silvestres i l’ús de productes farmacèutics han estat alguns dels temes destacats.

A més, aquesta jornada ha estat especial, ja que ha coincidit també amb l’aniversari d’un dels membres estimats del nostre club, Carles Alsius, secretari del club i apreciat amic. Una agradable trobada d’amistat i coneixement. Junts fem Rotary!