Com podem veure en la primera imatge Ketty Sellarés, membre de Rotary Club Costa Brava, ha llegit unes paraules en nom del nostre President Josep Collell adreçades al Vicepresident de Catalunya i Conseller de polítiques digitals i territori Jordi Puigneró que han estat molt ben rebudes.

En el missatge presentàvem el Premi Fèlix Garcia Castañer que té com a objectiu donar a conèixer els valors de la joventut i incentivar la formació en l’àmbit tecnològic i la recerca del talent entre els joves del Baix Empordà, Llagostera i Sant Hilari Sacalm, en col·laboració amb els centres educatius.

Més enllà del reconeixement personal, tenen l’oportunitat conjuntament amb el tutor del centre educatiu, de conèixer a la ciutat científica Darmstadt a Alemanya, els principals centres d’investigació i anàlisis d’enginyeria aeronàutica, ciències físiques i recerca nuclears. El Vicepresident s’ha mostrat mostrat molt satisfet amb el nostre projecte i de segur que iniciarem col·laboracions amb el seu departament en un futur.