Ahir vam tenir l’honor de celebrar un dinar homenatge dedicat a Robert Pallí Sala, de Sant Feliu de Guíxols, per la seva inestimable contribució com a membre fundador del Rotary Club Costa Brava. L’esdeveniment va ser una oportunitat per reconèixer la seva destacada trajectòria i el seu compromís amb els valors rotaris.

Robert Pallí Sala és un exemple de dedicació i lideratge dins del nostre club, demostrant al llarg dels anys un profund compromís amb els ideals de servei a la comunitat, integritat, i promoció de l’amistat. La seva visió i esforç han estat fonamentals per establir les bases del Rotary Club Costa Brava, que avui en dia continua treballant per millorar la societat local i global.

Durant el dinar, diversos membres del club van tenir l’oportunitat de compartir paraules de gratitud i records personals sobre les contribucions d’en Robert. Va ser un moment emotiu ple de reflexions sobre el seu impacte positiu i la seva influència en molts aspectes de la nostra organització.

En nom de tot el Rotary Club Costa Brava, volem expressar el nostre més profund agraïment a Robert Pallí Sala. El seu llegat perdurarà i continuarà inspirant-nos a tots a treballar amb la mateixa passió i dedicació per la comunitat.

Gràcies, Robert, per ser un pilar fonamental del nostre club i per la teva contínua inspiració. Aquest homenatge és només una petita mostra del gran respecte i admiració que sentim per tu.