Ahir vam celebrar una trobada Girotary, on ens vam reunir amb tots els clubs Rotary de la província en una jornada de companyonia, col·laboració i inspiració.

Aquest projecte ens uneix a tots els clubs per impulsar, de manera conjunta, un projecte significatiu cada any en un club determinat.

La força del Girotary rau en la col·laboració entre els clubs, tots compartint la mateixa passió per fer una diferència positiva a les nostres comunitats. Aquesta unió d’esforços permet dur a terme projectes amb un impacte més gran del que podríem assolir individualment cada club.

Cada any hi ha un club que liderarà el projecte, aquest any serà el Rotary Club Banyoles, i tots els altres clubs de la província es converteixen en aliats per donar-hi suport. Això no només reforça els llaços entre els clubs, sinó que també crea oportunitats per compartir coneixements, recursos i inspiració.

Aquesta col·laboració exemplifica el veritable esperit del Rotary, on la comunitat és el cor dels nostres esforços. Amb el Girotary, aspirem a créixer com a col·lectiu, fent una diferència duradora en les vides de les persones a través de projectes significatius.