Patrocinat pel Rotary Club costa Brava, neix “Somnis”; L’equip de bàsquet inclusiu del CE Palamós i El Trampolí.

De la mà del Club Esportiu de bàsquet del Palamós i de l’associació El Trampolí, i coincidint amb el 3 de desembre dia internacional de la discapacitat, va néixer “somnis”. L’equip de bàsquet inclusiu que s’incorpora com un nou equip sota la disciplina del Club Esportiu de bàsquet de Palamós per aquesta nova temporada 22/23.

Tots ells entrenaran un dia a la setmana en aquest projecte que ressalta la importància de l’esport com a eina d’inclusió.

Patrocinado por el Rotary Club costa Brava, nace “Sueños”; El equipo de baloncesto inclusivo del CE Palamós y El Trampolí.

De la mano del Club Deportivo de baloncesto del Palamós y de la asociación El Trampolí, y coincidiendo con el 3 de diciembre día internacional de la discapacidad, nació “sueños”. El equipo de baloncesto inclusivo que se incorpora como nuevo equipo bajo la disciplina del Club Deportivo de baloncesto de Palamós para esta nueva temporada 22/23.

Todos entrenarán un día a la semana en este proyecto que resalta la importancia del deporte como herramienta de inclusión.