Aquest divendres, hem tingut l’honor de rebre la visita del Mr. Samba Bah, Governador de la Regió de l’Upper River de Gàmbia. Junts, hem compartit els projectes transformadors que estem duent a terme allà, gràcies a la inestimable col·laboració de l’associació “Amb les teves mans”. Aquesta trobada no només ha estat un intercanvi d’idees, sinó un punt de partida per una nova etapa de col·laboració entre tres entitats amb un objectiu comú: millorar les condicions de vida a Gàmbia i arribar a les zones més necessitades.

En aquests moments, estem posant en marxa projectes crucials d’obtenció d’aigua i canalitzacions, així com iniciatives sanitàries centrades en la salut dels neonats per reduir la taxa de mortalitat infantil. Cada pas que prenem ens acosta més a la construcció d’un futur més esperançador per a tota la comunitat gambiana.

No només hem compartit la nostra visió amb el Governador, sinó que també hem participat en una reunió prèvia, convidats per la Cambra de Comerç de Sant Feliu. Aquesta reunió, celebrada a les dependències de la cambra juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, ha estat una oportunitat única per establir acords de col·laboració entre les tres entitats. Amb la col·laboració i la solidaritat com a pilars, estem segurs que aconseguirem fites importants i contribuirem al desenvolupament sostenible de Gàmbia.