Ahir vam assistir a l’esdeveniment de canvi de presidència del Rotary Club de Girona.

Ens vam reunir al Restaurant Torre Bonica, on vam gaudir d’un sopar de gala i els parlaments de diferents autoritats de les comarques gironines. Amb el tocament de la campana rotaria i el jurament rotari, Albert Suñer va donar el tret de sortida de la nit. Carles Ribas va recitar el discurs de tancament com a president sortint i Dani Valls va agafar el testimoni amb el discurs d’obertura com a president entrant.

Van assistir en l’esdeveniment Laia Cañigueral, delegada territorial del Govern de la Generalitat a Girona; Gemma Geis, vicealcaldessa i Primera Tinenta d’Alcaldia de Promoció Econòmica a Girona; Sergi Font, Tinent d’alcalde de Gestió de Recursos i Atenció a la Ciutadania de Girona; i el mateix Carles Ribas, com a vicepresident i macer.

Ayer asistimos al evento de cambio de presidencia del Rotary Club de Girona.

Nos reunimos en el Restaurante Torre Bonica, donde disfrutamos de una cena de gala y los parlamentos de diferentes autoridades de las comarcas gerundenses. Con el toque de la campana rotaría y el juramento rotario, Albert Suñer dio el pistoletazo de salida de la noche. Carles Ribas recitó el discurso de cierre como presidente saliente y Dani Valls cogió el testigo con el discurso de apertura como presidente entrante.

Asistieron en el evento Laia Cañigueral, delegada territorial del Gobierno de la Generalitat en Girona; Gemma Geis, vicealcaldesa y Primera Teniente de Alcaldía de Promoción Económica en Girona; Sergi Font, Teniente de alcalde de Gestión de Recursos y Atención a la Ciudadanía de Girona; y el propio Carles Ribas, como vicepresidente y macero.