Ahir al Club Rotary Costa Brava vam rebre la visita del Dr. Xavier Pérez, gerent de Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà, i Dolors Bosch, responsable de Comunicació.

Ens van presentar el projecte de construcció del nou centre de dia i hospital de dia “La Porxada” de Palamós Gent Gran, adreçat a les grans persones i famílies del Baix Empordà.

Per aquest motiu s’ha iniciat una campanya de micromecenatge i col·laboracions que dóna el tret de sortida el pròxim 16 de setembre amb un sopar solidari de gala al Mas del Vent, i que comptarà amb la participació de cuiners de renom de l’Empordà.

Us presentem el 1r Sopar Solidari Gent Molt Gran 2022!

Ayer en el Club Rotary Costa Brava recibimos la visita del Dr. Xavier Pérez, gerente de Servicios de Salud Integrados del Baix Empordà, y Dolors Bosch, responsable de Comunicación.

Nos presentaron el proyecto de construcción del nuevo centro de día y hospital de día “La Porxada” de Palamós Gent Gran, dirigido a las grandes personas y familias del Baix Empordà.

Por este motivo se ha iniciado una campaña de micromecenazgo y colaboraciones que da el pistoletazo de salida el próximo 16 de septiembre con una cena solidaria de gala en el Mas del Vent, y que contará con la participación de cocineros de renombre del Empordà.

¡Os presentamos la 1a Cena Solidaria Gente Muy Grande!